onsdag 9 december 2009

Medarbetarstipendiater

Nu är jag så där stolt igen. Helt oförtjänt. Den här gången är det två av mina medarbetar som står för förtjänsten. Häromdagen fick jag ett telefonsamtal från personalkontoret. Hej, jag har ett trevligt besked sa hon i andra ändan. Jaha, sa jag halvt förstrött och tänkte att nu är det någon som vill sälja något till mej.
- Jag vill berätta att Susanne Jonsson och Gunilla Ulefors har blivit utnämnda till årets medarbetarstipendiater i Luleå kommun...

Motiveringen är ännu så länge litet hemlig. Vid utdelningen 21 december får vi ta del av den. Men under tiden kan jag kanske fila på en egen. "Två genuint engagerade och kompetenta pedagoger, den ena med inriktning mot sv/so och den andra ma/no-lärare som inte bara vill utan också lyckas uppmuntra och utmana sina elever till mycket goda resultat. De är en inspiration inte bara för eleverna utan också för hela skolan där de engagerar sig i likabehandling, kunskap och bedömning, organisation och mycket annat. En del av mitt fantastiska dream-team.