torsdag 21 augusti 2014

Get Ready To Go

Så blev det äntligen litet ordning och reda. Nu är alla barn på plats, alla verksamheter i full fart, skolans nyår firat och invigt. Lika kul som alltid!
I år blir vår skola 35 år så det är ingen underdrift att säga att det har passerat hyfsat många elever. Om varje årskurs i snitt är 40 elever så landar vi på en bra bit över 2000. Människor och tillika medborgare som formats av den kultur som finns på just vår skola. Människor som bidrar till samhället på många olika sätt, inte minst genom sina yrkesval.
3 av dem, Lovisa, Lotta och Lisa bildade band. Inte vilket band som helst. En av Sveriges mest framgångsrika punkband. Tiger Bell. De skickade ett fint och viktigt råd till de elever som nu finns på vår skola. De berättade att de hade så många fina minnen från skolan. Skolan där de fick sina första instrumentlektioner. Så här lät deras hälsning: Våga tro på dig själv och gör det som får dig att må bra. Ibland kan det vara bra att lyssna på någon annans råd men ibland kan det vara ännu viktigare att följa sitt eget hjärta. Ibland kan det vara svårt att tro på sig själv, speciellt om någon annan inte heller gör det. Vi blev buade åt under vår första spelning på skolan av några i klassen, men det gjorde bara att vi ville visa dom ännu mer." Ett fint råd att börja läsåret 2014/15 med. 
Självklart fick deras låt Get ready to go bli uppstartslåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar