torsdag 13 augusti 2009


Första veckan efter en lång ledighet går mot sitt slut. Den har gått lika fort som både semesterveckorna och årets arbetsveckor.

Det var kul att komma tillbaka till jobbet. Träffa barnen som har växt både på lägden och i håret. Brundbrända och fina. Allihopa. En del kände man knappt igen. De vuxna hade inte förändrats lika mycket. Knappt ens vuxit på bredden. Fast de var brunbrända de med. Och, helt otroligt - har aldrig hänt förut - ALLA säger att de har haft en kanonsommar. Ingen har ens andats om att det känts tungt att börja jobba igen. Det bådar gott inför hösten.

Hösten som ju är fylld av nya utmaningar. Vi fortsätter vårt idoga arbete i både förskolan och skolan med att utveckla verksamheten, undervisningen, bedömningen, dokumentationen, vårt likabehandlingsarbete, lärmiljön... Vi har ett bra utgångsläge, men bra kan (och ska) bli ännu bättre.

Vi försöker också följa processen för skola 2011 - de nya kursplanerna som ska gälla från 2011 och den nya skollagen . Sen ska vi ha kul också. Skolan fyller 30 år detta läsår. Det är nåt att fira!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar